Allmänna tävlingsvillkor

Genom att delta i tävlingen accepterar du följande tävlingsregler och villkor:

Vem kan delta: Tävlingen är öppen för alla som är över 18 år samt är bosatta och har fast adress i Sverige, med undantag för företag, handelsbolag, enskilda firmor, föreningar, lag, klubbar.

Tävlingsregler: Endast en registrering per deltagare är tillåtet. Om samma registreringsuppgifter registreras flera gången, är det den första registreringen som är giltig.

Dragning av vinnare: Vinnarna av priset dras och kan publiceras via våra sociala medier samt mailutskick vid tävlingens slut. Vinnaren dras slumpmässigt och måste på begäran av Grönväxtriket Nynäshamn AB uppge sitt fullständiga namn, adress och kontaktinformation för att kunna ta emot priset. Deltagare och vinnare informeras om tävlingen via e-post.

Detta kan du vinna:
Ett presentort till ett värde av 300kr.
Vinsten delas ut till 1st vinnare i månaden så länge tävlingen är aktiv.
Skickas endast till adresser inom Sverige.

Personuppgifter: Den tävlande kommer att följa oss på Instagram samt lämna ut sin mailadress för att kunna registrera sig och ta del av Grönväxtrikets tävling man kan även registrera sig på Grönväxtrikets nyhetsbrev. Grönväxtriket Nynäshamn AB hanterar personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Du hittar mer information om användningen av cookies och vår sekretesspolicy här. 

Information som samlas in från tävlingen används endast av Grönväxtriket Nynäshamn AB och kan användas för att informera dig om tävlingen. Anmäler du dig till nyhetsbrevet så delar vi även produktnyheter och liknande. Du kan när som helst välja att avprenumerera dig från nyhetsbrevet. 

Ansvar: Grönväxtriket Nynäshamn AB  ansvarar inte för deltagarens eller andras användning av tjänsten och information som deltagaren eller andra registrerar, tar emot, lagrar, skickar ut eller gör tillgängligt på annat sätt än vad som är tillåtet enligt svensk lag. Grönväxtriket Nynäshamn AB frånsäger sig ansvaret för obehörig åtkomst till, förlust och / eller förstöring av data och / eller avbrott i informationsflödet, orsakat av användarens eller tredje parts handling eller till följd av intrång.

Om du har frågor om tävlingen kan dessa skickas till oss via vår kontaktsida.

Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, stödd eller administrerad av Instagram eller Facebook. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Sök efter produkt!

Tack! 💚

Här kommer din rabattkod på 10% kopiera den och klistra in i kassan.

KOD: välkommen2023

Koden gäller i webbshoppen och 1 gång/person , Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej på presentkort och nyttodjur.

Få 10% rabatt på ditt första köp!

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev och ta del av växttips, nyheter och exklusiva erbjudanden.

När du prenumerera så godkänner du även vår integritetspolicy.