När du beställer från oss

När ditt köp har gått igenom i kassan så kommer ett auto-genererat mail att skickas ut till dig med kvittot på din beställning. Om du inte har fått ett, dubbelkolla din skräppost. Annars kontakta oss och ange ditt namn (alt. ordernummer) för beställningen till info@gronvaxtriket.se

Din order behandlas

När din beställning har registrerats i vårt system så börjar vi att behandla din order. Din order kommer närmsta arbetsdag att plockas in från butiken till vår packhall. Beställningarna packas sedan efter principen ”äldst först”.

Under vinterhalvåret packar vi era beställningar måndag-torsdag. Detta för att minimera risken att något paket blir liggande över helgen hos leveransföretaget. Alltså innebär detta ett packningsstopp under helgen (OBS! Beställningar inom regionen skickas även på torsdagar).

Behandlingstiden för din order är normalt 2–8 arbetsdagar. Leveranstiden tar sedan ytterliggare 1–3 vardagar (OBS! Detta skiljer sig mellan de olika fraktsätten).

Samfrakt

Vi erbjuder gärna samfrakt, men detta måste alltid godkännas via mail. Om samfrakt godkännes kommer ena beställningens fraktavgift att återbetalas till kunden efter färdigbehandlad order.

Observera att samfrakt ibland kan innebära en högre risk för frakt- och krosskador!

När ditt paket har skickats från oss

Beroende på leveransalternativ (DHL, Best Transport eller FedEx) så tar frakten mellan ca 1–3 dagar att levereras till dig. Frakten är alltid en stressig upplevelse för växten – den ligger i en mörk låda där den skakas om vid hanteringen av paketet och den utsätts för temperaturförändringar.

Om ditt paket har levererats till ett ombud så rekommenderar vi att du hämtar ut paketet samma dag som det har levererats till ombudet.

När du packar upp växten

Det är alltid roligt att få hem paket som man har längtat efter, det är som en liten högtid i sig självt. För att bäst lyckas med dina nya växter se till att ge dem en ordentlig chans att acklimatisera sig. Placera växten lite ljusare än vad den vanligtvis skulle vilja stå och låt den torka upp mellan vattningarna. Eftersom växten är i ett sådant skört tillstånd efter frakten så är det viktigt att den sakta men säkert får vänjas in i just ditt hem och dina vanor.

Om du har några frågor eller funderingar gällande din beställning så är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på info@gronvaxtriket.se

Sök efter produkt!

Tack! 💚

Här kommer din rabattkod på 10% kopiera den och klistra in i kassan.

KOD: välkommen2023

Koden gäller i webbshoppen och 1 gång/person , Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej på presentkort och nyttodjur.

Få 10% rabatt på ditt första köp!

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev och ta del av växttips, nyheter och exklusiva erbjudanden.

När du prenumerera så godkänner du även vår integritetspolicy.